Ondanks het feit dat uw verslaggever misschien niet helemaal objectief is, was het deze zaterdag toch echt de wedstrijd van Rutger. Maar liefst vier keer wist hij het net te vinden. Alle treffers waren het aanzien waard, maar de eerste blijft alle toeschouwers zeker in het geheugen gegrift. Hajo gaf uit een corner prachtig voor en de vrijstaande Rutger tikte de bal met de hak – à la Madjer – in het doel.

Nadat Rutger met een volley nogmaals uit een hoekschop had gescoord, stoomde vrije verdediger Senna op naar voren om op de rand van het strafschopgebied doeltreffend uit te halen. Hajo, wekelijks goed voor een score, bracht de ruststand op 0-4.

Omdat Djermo speelde met buikklachten en Levy kampte met de naweeën van een vaccinatie, kwamen de verdedigende taken voor rekening van Nick. En het moet gezegd worden, hij deed dit zeer verdienstelijk. Nick heeft overzicht en stapt op de juiste momenten in. In deze vorm komt hij volgend seizoen bij de E-tjes ongetwijfeld in aanmerking voor een standaardteam.

Als de defensie toch in de problemen kwam, waren het Senna en Jort die prima corrigeerden. Ook Thomas stond weer zijn mannetje. Iedere week blijkt dat de keeperstraining vruchten afwerpt.

Na de pauze ging Rutger door met scoren, uiteraard gesteund door de assists van Levay, die zelf ook zijn gebruikelijke doelpuntje weer meepakte. Aan het eind van de wedstrijd liet Staphorst zien dat er wel degelijk twee teams in het veld stonden. Het bracht de eindstand op 1-7.

MSC F2 staat met 18 uit 6 onbedreigd aan kop. Het gat met de nummer twee bedraagt nu al acht punten. Mogelijk kan na de volgende wedstrijd de kampioensvlag al gehesen worden!

Scoreverloop:
0-1 Rutger
0-2 Rutger
0-3 Senna
0-4 Hajo
0-5 Levay
0-6 Rutger
0-7 Rutger
1-7