Hoe anders pakte de wedstrijd uit. Vanaf de aftrap was MSC een klasse beter. De aanvallers schoten uit alle hoeken, maar de eerste treffer liet toch even op zich wachten. Er moest een eigen doelpunt van Ruinerwold aan te pas komen, en opnieuw was Hajo daarbij prominent aanwezig. Senior hield dit keer wijselijk zijn mond, maar toen Hajo kort daarna de bal fantastisch in de kruising joeg was de ontlading aan de zijlijn des te groter. Ondanks prima veldspel van met name Nick en Senna bleef een derde treffer uit. Mooiste actie voor de pauze kwam op naam van Levay. Uit een corner nam hij de bal in een keer op de pantoffel. Als een streep verdween de bal luttele centimeters naast de verkeerde kant van de paal. Ruststand: 0-2.

Na de onderbreking liet MSC de opponent meer komen om zodoende extra ruimte voor de snelle spitsen te creëren. Deze aanpak bleek succesvol. Het was vrije verdediger Djermo die met een sliding de derde treffer voor zijn rekening nam. De 4-0 kwam curieus tot stand. Na een briljante actie van Levy keerde een roodwitte verdediger de bal in het eigen strafschop gebied met de hand. Iedereen wachtte op het fluitsignaal voor de strafschop. Zo niet Jort. Hij hield het hoofd koel en schoot de bal in het dak van het doel.

In de slotminuten maakte Rutger op aangeven van Hajo en Levay twee mooie counterdoelpunten. Dankzij solide keeperswerk van Thomas scoorde Ruinerwold maar een keer tegen. Eindstand: 1-6

Scoreverloop:
0-1 eigen doel
0-2 Hajo
0-3 Djermo
0-4 Jort
0-5 Rutger
1-5
1-6 Rutger