Het bleek dat Steenwijk maar 7 spelers had (dus geen wissels). Dit zou kunnen betekenen dat in de 2e helft conditioneel wij een voordeel zouden krijgen. Ten opzichte van vorige week is de opstelling licht gewijzigd, Mohammed was ziek. Met Devlin als laatste man begon MSC voortvarend. Na een rush schoot Chanel in de 3e minuut de 1-0 al binnen. MSC bleek geconcentreerd spelen en na 6 minuten lag de 2-0 er al in, doelpunt Gert-Jan. Hierna moest Wout even naar de kant met een lichte blessure, maar zoals al vaker is gebleken zat er wonderwater in de watertas. Vlak voor rust maakte Nick (1e doelpunt dit seizoen) de 3-0.
Dit ging lekker en met een 3-0 stand werd gerust. In de 2e helft werd het gemis aan wissels Steenwijk noodlottig. MSC bleef goed spelen en iederen bleef op zijn eigen positie staan. Ook werd via de vleugels gecombineerd. De verdediging (Alex, Devlin, aangevuld met Siemen) deed het uitstekend en zorgde dat de voorhoede van mooie ballen werd voorzien. Het scoreverloop:

4-0 Gert-Jan

5-0 Wout

6-0 Chanel, met een prachtige assist van Wout

7-0 Gert-Jan

8-0 Chanel, met een prachtige assist van Gert-Jan. Alex stuurde Gert-Jan goed de diepte in.

9-0 Wout, assist Alex

10-0 Chanel

11-0 Chanel

Dominique moest toch nog eenmaal de gang naar het doel maken. Een vrije trap van Steenwijk werd pardoes door Wout in het eigen doel gekopt.  Verder was het een prima wedstrijd, en als alle wedstrijden zo gevoetbald worden, dan kan het nog een mooi seizoen worden.