In de rust alle koppie’s weer omhoog gekregen en we gingen er weer vol tegen aan wat resulteerde in een goed veldspel en een duidelijk overwicht en scoren deden we dus ook
twee keer eindstand 3-3 en er was dus nog geen winnaar na een kort overleg met scheidsrechter en leider van Diever/Wapse gingen we voor 2x 5 minuten verlengen en gezien ons veldspel (overwicht) zaten we eigenlijk ook niet te wachten op strafschoppen.
In de eerste 5 minuten viel er geen doelpunt wel waren er goede mogelijkheden voor MSC maar de keeper van Diever/Wapse was uitstekend in vorm (later bleek hij de vaste keeper van F2 te zijn?)

De tweede 5 minuten verliepen weer in het voordeel van MSC maar bij de eerste en enige uitbraak van Diever/Wapse in de verlening ging het mis de 4-3 voor Diever/Wapse viel.
En de droom van F3 spatte uiteen het verdriet was dan ook enorm groot en de tranen waren niet te houden.
Na enig troosten van ouders en mensen van Diever/Wapse konden ze toch nog met opgeheven hoofd naar huis.