Voor de mannen van trainer Arjan Bosschaart en leider Onno Bouwman was het een hele andere competitiestart dan vorig jaar. Toen leverde de ouverture van het seizoen een 18-0 nederlaag op. Dat de mannen van F5 zijn gegroeid, letterlijk en figuurlijk, bleek vanmorgen maar weer eens. De tegenstander kreeg geen moment rust. Vanaf de eerste minuut werd Giethoorn onder druk gezet. Al snel bleek Hidde een ware plaag voor Giethoorn. Hij scoorde dan ook de 1-0. Bij rust was het zelfs al twee nul. Nu was het Julian die scoorde. Na rust nam Mart de positie in van keeper Daan. Veel maakte de omzetting niet uit, want ook nu bleef MSC de sterkste ploeg. Hidde maakte er 3-0 van en Benjamin 4-0. Na een mooie pass van Manouk op Romein was het aanvoerder Jitze die voor de 5-0 eindstand zorgde. Een geweldig resultaat en een mooie opsteker voor het duo Bosschaart/Bouwman oftewel Peppi en Kokki.
Volgende week uit naar FC Wolvega. Vroeg naar bed vrijdagavond om zaterdag weer goed te kunnen presteren. Oh ja, eerst woensdag maar weer even trainen.