Al vroeg in de wedstrijd bleek dat onze kleine mannen een kopje te groot waren voor de tegenstander. Nadat Hidde en Benjamin de eerste kansen gemist hadden, lieten zij in tweede instantie zien wel te kunnen scoren. Toen Mart er 3-0 van maakte was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Trainer Arjan en leider Onno hadden er dan ook in het geheel geen moeite mee dat de tegenstander een extra mannetje in het veld zetten. Het verschil tussen beide ploegen was veel te groot. MSC liep voor rust via doelpunten van Hidde en Mart uit naar 5-0. Na rust kreeg MSC F5 een opdracht mee. Trainer Arjan was pas tevreden als er meer dan tien doelpunten gemaakt zouden worden. De jongens hadden deze opdracht goed in de oren geknoopt. Onder aanvoering van de jarige aanvoeder Peter, de dribbelende Romein en de weer energiek spelende Manouk werd de aanval gezocht. Hidde was er als de kippen bij om 6-0 en 7-0 te scoren. Julian maakte er 8-0 van. Hidde scoorde zijn vijfde van de dag en Mart wilde niet achterblijven. Ook die legde er nog twee in. Uiteindelijk was het Benjamin die de eindstand op 12-0 bracht. Heeft keeper Daan dan helemaal niets te doen gehad? Jawel hoor, maar met puike reddingen hield hij zijn doel schoon.
Weer geweldig gepresteerd vandaag! Papa René van de jarige Peter die trainer Arjan tijdens de maandagtrainingen assisteert, schoot mooie plaatjes. Zie hieronder ! Komende week twee keer trainen en dan op naar de volgende tegenstander: SC Rouveen.