MSC F8 begon erg goed. Alex kreeg na een paar minuten de bal toegespeeld en met een goed geplaats schot wist hij de keeper te verschalken. MSC bleef druk zetten, en vlak daarna schoot Iwan de 2-0 binnen. Het leek een grote uitslag te gaan worden. Echter Steenwijkerwold had een geheim wapen, speler nr 5. Deze had eerst wissel gestaan, en toen deze speler het veld in kwam kantelde de wedstrijd. Ondanks de verdedigende inzet van Nick en Marit lukte het niet om deze speler af te stoppen. Voor rust kreeg de uitstekend keepende Devlin 3 ballen om zijn oren, zodat bij rust MSC met 3-2 achter stond. Na de rust ging MSC op jacht naar de gelijkmaker. Inmiddels was Iwan gaan keepen, en versterkte Devlin het middenveld. Chanel kreeg kansen op de gelijkmaker, helaas lukte dit niet. Wederom brak Steenwijkerwold uit en maakte de 4-2. MSC zette nog aan (Amber, Rick, Wout) en uiteindelijk kwam de bal bij Mohammed terecht. Deze schoot de bal er strak in, 4-3. Helaas lukte het daarna niet meer om de gelijkmaker te maken, zodat met 4-3 werd verloren.