Na het intrappen werd voortvarend begonnen. We waren met 8 spelertjes, dus maar 1 wissel. Iedereen kwam dus voldoende aan de beurt. In de eerste helft keepte Alec. MSC zette de tegenstander goed vast op de eigen helft, waarbij prima werd overgespeeld. Na een paar minuten schoot Alex de bal van verre op het doel. Het was net hard genoeg, 0-1 voor MSC. Na dit doelpunt kreeg MSC nog enige goede kansen, maar het bleef bij 0-1. Langzamerhand werd Alcides wat sterker. Alcides had een aantal snellere jongens voorin lopen, die door de verdediging van MSC nagenoeg niet bij te houden was. Halverwege de eerste helft brak een van deze snelle jongens uit. Hoewel Alec het nog probeerde, Alcides kwam op gelijke hoogte. MSC gaf echter niet op, en maakte gebruik van de snelheid van Chanel. Eerst stuurde Alex Chanel de diepte in. Chanel liet alle jongens haar hielen zien en maakte er 1-2 van. Net voor rust wederom een rush van Chanel en ging MSC rusten met een 1-3 ruststand. In de rust werd door MSC van keeper gewisseld en ging Mohammed keepen. In de tweede helft golfde het spel op en neer, met kansen voor beide teams. Vlak voor tijd, wederom een uitbraak van Alcides gevolgd door een hard schot op doel. Het was een zeker doelpunt, ware het niet dat Mohammed naar de bal dook en de bal uit het doel haalde. Wat Alcides daarna ook probeerde, het had geen effect meer. MSC F8 won de wedstrijd met 1-3.