Liefst 21 Ukkies kwamen vanmiddag af op de laatste Ukkie veldtraining van dit najaar. Marius van Dijk en Xandra de Vos (Dick van Ingen was verhinderd) hadden een spellenvoetbalcircuit opgezet waar alle kinderen van 4 en 5 jaar oud intens van genoten. Met behulp van ouders en opa’s en oma’s werden verschillende spelletjes afgewerkt en werd er een score behaald. Moe maar voldaan gingen de 21 Ukkies uiteindelijk op de foto en daarna onder de douche.
Voor de oudste Ukkies volgt er nog een echte wedstrijd tegen de Ukkies van Steenwijk. Deze wordt gehouden op woensdag 10 oktober op het hoofdveld van MSC Antaris. Aanvang: 17.00 uur.
De Ukkies die hiervoor uitgenodigd worden krijgen nog bericht.
De Ukkietraining zit er voorlopig weer op, omdat het weer wat kouder wordt. In de eerste maanden van het nieuwe jaar verplaatst het MSC-Antaris Ukkiecircus zich naar Sporthal Koedijkslanden voor een aantal zaaltrainingen. De weersgesteldheid zal uiteindelijk bepalen hoe vaak er binnen getraind wordt. Vervolgens gaan de Ukkies weer voor een periode van 6 weken het veld op. Zoals bekend stopt het Ukkievoetbal op het moment dat het kind 6 jaar is geworden. Wanneer de stap naar het echte pupillenvoetbal gemaakt wenst te worden dan kunt u contact opnemen met Jeanet Veldman. Tel.: 263609. Vervolgens zal ik uw zoon of dochter in een geschikt team indelen.

Met vriendelijke groet,

Marius van Dijk
Technisch Jeugdcoordinator E- en F-categorie MSC-Antaris
Tel.: 06-48804746

In de Fotogalerij op deze website staan meer dan honderd foto’s van de laatste Ukkietraining. Klik hier om direct naar de Fotogalerij te gaan. Kijk snel !