Profiel van onze MSC-E6 sponsor:   
 
Een parfumerie speciaalzaak op de begane grond en met professionele schoonheidssalons op de eerste verdieping. Sinds 1963 een onderdeel van het straatbeeld van Meppel. Een winkel voor u. Of het nu gaat om een mooie dames of heren geur, een passende kleur lipstick of een goed huidverzorgings advies, het team van Femmy Schuurman staat voor u klaar. Ook is de Hoofdstraat 3-5 het adres voor Bulatti sierraden en Oroblu ondermode.

 

Samen met bijna 100 speciaalzaken vormen wij een keten van schoonheid, verzorging en een team van specialisten door geheel Nederland. Met een team van 9 spelers binnen onze winkel voorzien wij u van goed advies, dit is altijd herkenbaar en betaalbaar net zoals de winkel waar u het koopt en de mensen die er met hart en ziel werken. Dankzij ons uitgebreide team van specialistes kunt u altijd bij ons binnenlopen voor een goed advies of voor een Quick-service behandeling in onze schoonheidssalons.  100% advies en aandacht, wij zijn er onder andere voor u de leden van de bijna 100-jarige MSC. Op alle geuren krijgt u altijd 10% kassa korting en samen met de gratis klantenkaart. ( u ontvangt per € 5,00 een punt en bij 55 punten krijgt u een cadeaubon t.w.v. € 12,50 thuisgestuurd) Voor alle andere aanbiedingen en acties verwijzen wij u graag naar onze web-site (www.pourvous.nl) of  kom eens een kijkje nemen in onze winkel.

 

Al sinds de 60-tiger jaren van de vorige eeuw bestaat er een band tussen MSC en Parfumerie & Schoonheidssalons Femmy Schuurman, sinds eind 90-tiger jaren van de vorige eeuw shirts sponsor van het dames 1 van MSC en dan nu sinds oktober 2008 ook van de boys van MSC E6, een vrienden team met 100% inzet in en naast het veld.

 

Voor actuele informatie verwijzen wij u graag naar onze web-site: www.pourvous.nl  of gewoon bellen kan natuurlijk ook 0522-253185.

 

 

 

 

Met vriendelijke groet,

Arnold en Cobie Schuurman

Team FEMMY SCHUURMAN