M.S.C.-Datell-spits Ferry Reijs is winnaar geworden van het topscorersklassement van de gemeente Meppel. De spits had met drie treffers een belangrijk aandeel in de 0-6 zege van zijn team op HODO en bracht zijn seizoentotaal daarmee op 16. Jeroen Noorman van SVN’69, die gedurende vele weken de ranglijst aanvoerde, is op de tweede plaats geëindigd. Hij scoorde zaterdag één keer tegen Vitesse’63 en nam dit seizoen in totaal 14 treffers voor zijn rekening. Winnaar Reijs wordt door de sportredactie van de Meppeler Courant beloond met een waardebon.
Overigens eindigde Reijs op de tweede plaats op de topscorerslijst in de Noordelijke eerste klasse. WKE-spits en oud-prof Michel van Oostrum werd eerste. René Nijgh van Nieuw Buinen deelt met Reijs de tweede plaats.

Eindstand: 1. Ferry Reijs (M.S.C.-Datell) 16; 2. Jeroen Noorman (SVN’69) 14; 3. Lucas Bijker (FC Meppel) 11; 4. Dennis Huisman (SVN’69) 10; 5. Johnny Venema (M.S.C.-Datell), Henri Eggink (SVN’69) 9; 7. Mathijs Kool (FC Meppel), Stefano Assenberg (Alcides) 6.