De jongens hadden de eer om o p het hoofdveld te mogen spelen. De mat lag er goed bij. De zon gaf een vrolijke aanblik. De supporters waren in grote getale aanwezig.
De jongens waren allemaal goed wakker en na een goede warming-up kon om 9.00 uur de wedstrijd beginnen. MSC C3 zette gelijk druk op de tegenstander en kwam verdiend op 1-0. Helaas scoorde Urk kort daarna de gelijkmaker. Maar de moraal was goed en een schot uit de tweede lijn resulteerde weer in een voorsprong. Hoewel MSC het betere van het spel had, kon Urk kort voor de rust wederom tegen scoren. De ruststand was 2-2.
In de rust werden de jongens gewezen op het bewaken van de spits van Urk. Dit zou voldoende moeten zijn voor een overwinning. En dat bleek ook. De achterhoede van MSC vocht een ware strijd met de aanvallers van Urk. Urk kwam er niet meer door.
MSC ging op het middenveld en in de voorhoede vervolgens goed combineren. De resulteerde in korte tijd in een voorsprong van 6-2 voor MSC. Driehoekjes, steekballetjes en scherpe voorzetten!
MSC liep verder uit tot maar liefst 11-2. Het ene doelpunt nog mooier dan de ander. Het publiek werd getrakteerd! Uiteindelijk was de eindstand 11-3 voor MSC. Als dit geen flitsende start is…!!
Gefeliciteerd Max, Ayleen, Stijn, Babak, Daniël, Rijk, Dylan, Ousama, Kevin W., Sam, Ido, Kevin M en Youri!!!

Kuifje