De eerste helft werd er sterk aanvallend gespeeld. Veel acties vonden rond de 16 meter lijn plaats. De verdedeging was vooral actief rond de middellijn.
De 1-0 werd gemaakt door Oussama vanuit een mooie voorzet gegeven door Bram. Door een mooie actie langs de lijn passeerde Bram de verdediging waardoor hij een mooie voorzet kon geven en Oussama de aanval kon afmaken. Even later werd een directe vrije trap iets voor de 16 genomen door Oussama maar die   werd  door de keeper op de lat getikt. Snel daarna kreeg Oussama weer een kans en scoorde recht voor de goal vanaf de 16. De stand werd op 3-0 gebracht door Niek die een mooie voorzet kreeg van Huub. Geluk van onze kant was er ook bij. Voor een open doel miste de tegenstander en greep zo zijn kans mis om te scoren.
De 2de helft was er een andere opstelling van het team aangezien alle 17 spelers de gelegenheid kregen om te spelen. Onder coaching van Harry Lefferts die de honneurs van Brian waarnam gingen ze enthousiast het kunstgras op. VVAK had zich ook bezonnen en dat was duidelijk te zien aan het spel waar toch meer druk op gelegd werd door VVAK. De tegenstander kreeg meer kansen maar met het geluk aan onze kansen miste deze steeds doel.    De 4-0 hobbelde over de lijn  na een actie van Huub in de buurt van het doel. Na een foutje van de keeper van VVAK die de bal losliet zag Ammer zijn kans schoon om te scoren. Het 6de doelpunt werd gemaakt door onze topscoorder door veel druk te zetten bij de 16 en door zijn snelle spel. Ammer zag nog kans om te scooren via binnenkant paal  en dat bracht de uiteindelijke score op 7-0.
Na 2 verloren wedstrijden eindelijk weer 3 punten in de competitie waardoor we nu op de 3de plek staan.
Henny