Wie jarig is trakteert en in dit geval trakteert het bestuur van de Drenthe Cup de F t/m de D pupillen van Alcides en MSC op een leuke Funclinic. Met allerlei leuke spelonderdelen en voetbaloefeningen worden de pupillen op het Hoofdveld van Alcides bezig gehouden. Elke deelnemer ontvangt een shirt van sc Heerenveen en aan het eind van de middag een tasje met allerlei verrassingen. Van de organisatie krijgt iedereen na afloop ook nog patat en iets te drinken. Deze middag wordt jullie aangeboden door het bestuur van de Drenthe Cup en kost de deelnemers niets. Er is plaats voor in totaal 90 deelnemers, dat zijn er 45 voor MSC en 45 voor Alcides. Geef je dus snel op want er is niet meer plek dan voor 90 pupillen.

De Funclinic van sc-Heerenveen

Voor wie:               F t/m de D pupillen

Wanneer:             12 mei 2016

Hoe laat:               15.30 uur (half vier)

Waar:                    Hoofdveld van Alcides

Je kunt je opgeven bij:

Voor Alcides, Ria van der Veen: Kiko55@home.nl

Voor MSC, Bart Kattenberg:      Bart.kattenberg@kpnmail.nl

We zijn de volgende gegevens van je nodig; naam, adres, e mail adres, telefoonnummer.

(De gegevens worden dan doorgegeven aan sc Heerenveen en zij zorgen dat de uitnodigingen worden verstuurd met een voetbalpaspoort dat nodig is voor deze middag).

Na de Funclinic is er nog een mooie wedstrijd tussen Ajax Cape Town uit Zuid Afrika tegen een selectie van spelers van MSC en Alcides.

Doe dus mee, en geef je op voor maandag 2 mei 2016.

We zien jullie graag op 12 mei!