De eerste poulewedstrijd wonnen we met 3-0 van Futsal Dragten. Dat was een lekker begin van het toernooi. Ook de tweede poulewedstrijd werd er gewonnen. Dit keer met 2-0 van De Vedettes, blijkbaar waren de echte vedettes thuisgebleven… ;)

De derde wedstrijd verloren we helaas met 1-0. Er was nog niks aan de hand want de eerste 2 ploegen van de poule zouden in de halve finale nog moeten strijden tegen de eerste 2 van de andere poule. De laatste wedstrijd moest dan alleen wel gewonnen worden. Gelukkig deden de meiden dit ook en wel met 2-0 van Twijzel. Hierdoor moesten we tegen Nieuwe Roden Futsal strijden in de halve finale. Helaas konden we geen beroep meer doen op Veerle. Zij was  geblesseerd geraakt door lomp inkomen van een tegenstander. Met het oog op de competitiewedstrijd van zaterdag bleef ze daarom op de reservebank zitten.

Het werd een spannende wedstrijd met hier en daar wel wat kansjes voor beide ploegen maar er bleef 0-0 op het scorebord staan. Penalty’s moesten beslissing brengen… Again?! Wat hebben we toch met penalty’s! Gelukkig heeft Grietje haar waarde weer bewezen en pakte er 3. Erg knap! Aan de kant van MSC misten zekere speelsters de penalty maar laten we maar in het midden laten wie dat waren. ;)

Door naar de finale. Last Minute was de tegenstander. Of was het nou Argentinië? Het werd in ieder geval weer een spannende wedstrijd, en wederom bleef de 0-0 op het scorebord staan bij het eindsignaal. ALWEER penalty’s! Gelukkig hadden wij Grietje. Met weer een paar missers aan onze zijde stond Grietje weer als een beest te keepen. Ze pakte er 4! Echt fantastisch gedaan! Hierdoor wonnen we de finale!!! “Wij zijn niet bang want Grietje is erbij.. Grietje is erbij, Grietje is erbij… “

Het was wederom een leuk en gezellig toernooi. Eddy had weer geluk met de verloting, hij mocht naar huis met een hele doos aan prijzen. Hopelijk mogen we volgend jaar onze titel verdedigen.

foto 1