Maar wij hadden een geheime wapen, het was Stefan, die vandaag Jurre ( keeper) onder handen zou nemen en hem het nodige vertrouwen zou geven.Jurre in het doel, Thomas en Remco achterin, Gideon als spil op het middenveld met aan de zijkanten Roy/Hidde Guido en als diepe spits Tristan.MSC was de 1e helft wat sterker, iets meer kansen maar een beetje pech in de afwerking.Maar Alcides wa zeker ook gevaarlijk met schoten van Robin en Julian, maar Jurre keek ze netjes over of naast het doel.Maar 2 minuten voor rust ging Roy er vandoor aan de rechterkant, kapte de bal voor zijn linker en met een prachtige voorzet kon Hidde de bal inkoppen bij de 1e paal.Echt een prachtig doelpunt. Ruststand 1-0.

2e helft was even wat anders en Alcides zette druk op MSC. Toch kwamen wij er ook gevaarlijk uit en kregen de kans op de 2-0.Maar het werd toch 1-1, na een corner bleef de bal hangen en kon Brecht de bal tegen de touwen knallen 1-1.MSC was wakker en ging weer naar voren voetballen, dat leverde wel wat kansen op maar geen doelpunt meer. Al was Hidde er erg dichtbij, maar Sven de keeper dook voor gevaar voor eigen leven op de bal, maar de stand bleef dus 0-0.

Ook voor de neutrale toeschouwers een mooie wedstrijd.