Tijdens die topper uit Spanje werd alvast de wedstrijd tegen het altijd lastige Titan besproken.
Helaas mocht het allemaal niet leiden tot  winst. Erger nog, het sterk gemotiveerde 2e team van MSC keek  in de rust al tegen een 2 – 0 achterstand aan. Zoals dat altijd gaat, zelf de kansen creëren en de tegenstander scoort. Het hele seizoen komt dit 2e team al moeilijk tot scoren. Veel opgelegde kansen worden gemist.
In de tweede helft moest trainer Marco al zijn tactische trucs uit de kast halen.
Hij trok zelf het shirt aan en haalde aanvaller Michel aan de kant om zelf mee te gaan spelen.
Geen slechte keus , want deze 40-er zou wel even voordoen hoe je een vrije trap moet nemen.
Mister Marco krulde de bal op een perfecte manier om het muurtje, onbereikbaar voor de goed keepende Titan-doelman. Dit was de “Anschlusstreffer”. Niet meer rekenend op een positief resultaat, want de klok gaf nog slechts enkele minuten aan, kreeg deze zelfde Marco ,in de laatste minuut prachtige voorzet. Tussen 2 verdedigers nam hij de bal op de borst aan en voor dat de bal de grond raakte deponeerde hij de bal  in het Titan-doel.
2 – 2 was uiteindelijk het dik verdiende resultaat. Een prima voorbeeld van een trainer die even voor doet hoe je moet scoren. Nu de spelers nog.