Het betere van het spel hebben de baas zijn maar moelijk tot scoren komen, ja dan maak je het zelf moeilijk zo ook vandaag legio mogelijkheden en niet scoren. Rutger had een van de spitsen grotendeels onder controle tot 1 moment op de achterlijn, uitgekapt korte voorzet de andere spits loopt de bal binnen 0 – 1 Germanicus.Hoe gaat de ploeg hier mee om een achterstand maar beter zijn, koppies naar beneden of krommen ze de rug.Het laatste was het geval MSC ging door. In de rust was de trainer er van overtuigd dat de 3 punten haalbaar waren. De ploeg ging in de 2 e helft op de zelfde voet verder maar moest alert zijn op de lange ballen op de top spitsen. De aanvallers van MSC stoorden vroeg om de lange bal eruit te halen.
MSC kreeg kansen zoals in de 1 e helft.Eindelijk in de 70 e min was het Timon Nanuru die de bal vanaf 16 meter achter de keeper van Germanicus poeierde 1 -1.De ploeg bleef voetballen het geloof werd steeds groter en ja hoor rond de 80 ste min was het B junior Arjan Mulder die met zijn zwakke rechter de keeper verschalte 2 – 1 MSC ! Zou het dan eindelijk lukken om de 3 punten over de streep te trekken, nee het was een afgeslagen bal die door de spits van germanicus vanaf  20 meter snoeihard achter onze keeper belande onhoudbaar 2-2 met nog 3 min. Het zou ons toch niet weer gebeuren, tot opluchting van alles en iedereen kon MSC het verdiende punt over de streep te trekken.
De ploeg is groeiende de neuzen staan weer dezelfde kant op. ” na alles wat gebeurd is” de complimenten over het spel stromen binnen, het gaat elke wedstrijd beter.Op naar Dalen volgende week.