Veel balbezit, mooie pases en een goed samenspel zorgde voor een positieve stemming onder alle gelederen van MSC in Zuidwolde .Zo begon het maar met de tijd  veranderde het enthousiasme in een verontrust gevoel. Vele aanvallen op het doel eindigde in de handen van de keeper.Steeds opnieuw lukte het om snel weer in balbezit te komen door de goede samenwerking tussen de spelers.De kans die JVZ kreeg werd gelijk een doelpunt. Met de stand 1-0 bleef MSC de bal claimen.
Halverwege de eerste helft werd de stand op 1-1 gebracht door een afstandsschot van Robbe. Een beauty. Eindelijk leek het tij zich te keren. De tegenstander gaf het echter niet op. Hierdoor kwam de wedstrijd onder druk te staan. In de tweede helft verloor MSC steeds meer terrein. De aanvallen van de tegenstander werden directer en uiteindelijk mogen we van geluk spreken dat het een gelijke stand is gebleven. Gelukkig bleek  “de wet van Murphy” niet van toepassing.