De trainers deden ar alles aan om de mannen vanaf de aftrap scherp te krijgen. F1 wil nog wel eens wat slapjes beginnen en op achterstand komen. Pas dan beginnen de mannen te voetballen en winnen ze bijna al hun wedstrijden. Vorige week werd deze trend tegen Drenthina gebroken en speelde F1 een grandioze eerste helft. Vandaag maar weer zo beginnen was de opdracht van Arjan. Maar ja, Bargeres is geen Drenthina. Dat werd al snel duidelijk. De in het rood gestoken Emmenaren lieten zien een prima team te zijn. Er werd goed over gespeeld en direct druk gezet bij balbezit voor MSC. We werden met onze eigen wapens bestreden, zeg maar.

Bij rust stond het dan ook 1-0 voor Bargeres F1. MSC had geen kans gehad en dat vond de trainer niet leuk. Na enkele duidelijk aanwijzingen en een bekertje limonade werd er weer gefloten voor de tweede helft. MSC F1 liet direct zien dat ze de boodschap hadden begrepen. Er werd meer en beter overgespeeld en eindelijk werden onze aanvallers gevaarlijk. Het duurde dan ook maar even en de 1-1 lag in het net. Nu even doordrukken en een matige eerste helft kon weer vergeten worden. Probleem was echter dat Bargeres niet helemaal meewerkte en gevaarlijk bleef. Stue wist met prima reddingen nog een paar aanvallen onschadelijk te maken, maar halverwege de tweede helft kon zelfs hij er niets meer aan doen en werd het 2-1 voor de thuisploeg. Dan nog maar wat meer druk zetten en ten aanval trekken dus.

Al gauw werd het weer gelijk. Nog een minuut of vijf op de klok en aanvallen maar. Er waren nog enkele mooie kansen voor MSC, maar ook Bargeres bleef mee voetballen. Gescoord werd er niet meer en zo eindigde deze spannende pot voetbal in een terechte 2-2 gelijke stand. Zo bleven er na het eerdere verlies tegen v.v. Emmen weer twee punten achter in Emmen. Concurrent DZOH speelde gelijk tegen SC Genemuiden, maar HH’97 wist van Drenthina te winnen. Zij gaan nu met een veel beter doelsaldo dan het onze aan kop. Bargeres doet ook nog mee om het kampioenschap. Zij spelen nog tegen DZOH en HH’97. Als die laatste wedstrijd nou ook eens gelijk zou eindigen, dat zou perfect zijn. Het kampioenschap is dus nog lang niet verloren. MSC F1 speelt nog één keer. Over twee weken in Klazienaveen tegen laagvlieger KZC’08.  Klazienaveen, waar ligt dat eigenlijk????