Aangezien het een oefenwedstrijd was, kon de vaste keeper – Dominique – nu eens voetballen, en werd zij vervangen door Mohammed. Mohammed was een uitstekende vervanger, die in de 1e helft er 2 ballen fantastisch uithaalde.
Eddy had bedacht om eens met 3 middenvelders (Nick, Dominique en Gert-Jan) te gaan spelen, en 1 spits. Dit om meer evenwicht te krijgen, en de tegenstander op te vangen. Dit bleek hard nodig, want Alcides was een goed voetballende ploeg, met vooral voorin gevaarlijke spitsen die hard konden schieten. Gelukkig konden Alex en Devlin (El Capitano vandaag) dit neutralseren, maar beide heren hadden de handen meer dan vol. Gelukkig werden ze geassisteerd door Siemen, die zijn verdedigende taken oppakte. Ook Wout rende zich rot op het middenveld.  In de 1e helft kreeg Chanel wat kansen, en schoot MSC op de paal. Echter het bleef 0-0 tot de rust. De 2e helft wat het wat meer fysieker. MSC schroomde niet om af en toe ‘te schoffelen’. De scheidsrechter had het zweet op het hoofd staan om alles in goede banen te leiden. Dankzij de goede leiding bleef het toch een nette wedstrijd. Alcides schoot nog op de paal en laat, waarbij de bal op de doellijn stuiterde. Gelukkig voor ons ging hij er niet in. MSC kreeg ook nog kansen op de 1-0, maar deze wilde niet vallen.  Uiteindelijk bleef het 0-0, wat een goede afspiegeling gaf van de wedstrijd.