MSC heeft in de topper tegen Julina’31 een punt behaald. Het kwam in blessuretijd achter met 1-0 en kreeg vervolgens 2 strafschoppen. Het mistte de eerste, maar zag Marcel Linthorst de tweede maken waardoor de zwart-witten een punt pakten.

MSC was in Malden grotendeels de betere ploeg. Voor rust leverde dit enkele mogelijkheden op, maar gescoord werd er niet. Na de pauze begon MSC sterk en kreeg het via Camiel Fidon twee grote kansen om op voorsprong te komen. Hij zag een kopbal op de lat belanden in de 50e minuut en even later faalde hij oog in oog met de doelman. MSC speelde voor de winst en begon naarmate het duel vorderde meer ruimte weg te geven. De thuisploeg werd daardoor ook steeds gevaarlijker en in een knotsgekke slotfase leverde dit vuurwerk op aan beide kanten. MSC dacht vlak voor tijd op voorsprong te komen. De goal van Carlos Lopes Macedo werd echter afgekeurd en aan de andere kant schoot Rick Renerie Juliana’31 naar 1-0 uit een vrije trap. De bezoekers gooiden alles op alles en leken via een penalty na een handsbal langszij te komen. Jos Fidom zag zijn inzet gestopt worden door de keeper waardoor een nederlaag onafwendbaar leek. MSC bleef er voor gaan en zag dat in de slotseconde beloond worden met nog een strafschop. Nu was Marcel Linthorst de nemer en zijn penalty betekende 1-1.