Al vroeg in de eerste helft zorgde Stefan op aangeven van Koen voor de 1 – 0 voorsprong door de bal laag over de grond in de verre hoek te schieten. De jongens van de Wijk kunnen heel goed voetballen en dat bleek wel want in een mum van tijd brachten zij de stand op gelijke hoogte. Via Belmin (ingekomen voor Stefan) kwam MSC weer op voorsprong. Ook deze voorsprong kon niet lang verdedigd worden. Via een goed opgezette aanval schoot de beste man van De Wijk de bal flink hard tegen de touwen en bracht de stand daarmee weer op gelijke hoogte. Daarna was het weer de beurt aan MSC. Via een goed opgezette aanval gaf Koen een eind pass op Yves die de bal met een prachtige curve ineens om de keeper van De Wijk schoot. Ook deze voorsprong hield MSC niet lang vast en voor rust bracht De Wijk de stand op 3 – 3.

Na de rust kregen beide ploegen over en weer veel kansen, maar de keepers verrichtten voortreffelijk werk. Vooral Bryan pareerde een paar knap ingeschoten ballen en hield MSC zodoende op de been. In de laatste minuut had MSC nog kans om met drie punten naar huis te gaan maar moegestreden als hij was had Stefan niet meer de kracht de bal op de juiste plek af te leveren.

De man of the match vandaag was onze keeper Bryan.