Aangekomen en omgekleed zonder onze zieke Iwan mochten we de wedstrijd spelen op het kunstgras. De spelers speelden zich warm, waar de supporters zich proberen op te warmen met een kopje koffie. Na het fluitsignaal ging MSC vol in de aanval en na enkele seconden, ik geloof 32, was de eerst kans al voor Rutger die de bal net naast schoot. Dit leek goed te gaan, maar niet was minder waar. De aanvallen bleven wel te komen maar de afwerking was erg matig. Naast, over, te laat overgespeeld, ga zo maar door. Het leek of de jongens aan het slaapwandelen waren. Na ongeveer een minuut of 13 kon MSC via de linkerzijde de bal voor het doel krijgen, waar Marc door een bos van benen de bal in de goal kon knallen. 0-1  De horloge van de scheidrechter bleek iets sneller te lopen en blies na 16 minuten voor de rust. Enkele stevige woorden werden er door de coach gesproken, meer overspelen en agressiever op de bal. In de tweede helft kregen de coach en toeschouwers waar voor hun geld, na enkele minuten werd de score op 0-2 gezet, de oplettende Rutger wist de bal net voor de keeper van Genemuiden in het doel te werken. Na het tweede doelpunt begonnen de mannen van MSC vleugels te krijgen de ene mooie aanval  werd overtroffen door een andere mooie aanval. De aanvallen die Genemuiden in petto hadden werden afgeslagen door onze verdedigers Koen en Niek, Niek die vandaag de verdedigende taak van onze zieke Iwan overnam, daardoor had  onze keeper Jarno niet veel te doen. Eén van de aanvallen die leidde tot de 0-8 was zo de moeite waard dat zelf Cruiff en van Basten versteld zouden hebben gestaan, ging als volgt: Koen speelde vanuit achter de vrij staande Stijn op het linkermiddenveld aan die op zijn beurt Jesse C door het midden op de rechterflank aanspeelde, Jesse C nam de bal mee naar de achterlijn waar hij met een mooie hoge voorzet de vrijstaande Jesse B. aanspeelde, Jesse B bedacht zich geen moment en nam de bal vol op zijn wreef in het dak van het doel schoot. Wat een wereldgoal. De tweede helft liep MSC uit naar een eindoverwinning van 0-12.