Interim-trainer Ruben Huisman had door afwezigheid van het viertal spelers de beschikking over Stijn Beijer van A2, die zeker niet onverdienstelijk inviel en bewees op dit niveau mee te kunnen.

Vanaf het begin leken beide teams gelijk op te gaan. MSC had het betere van het spel, maar Germanicus kreeg ook enkele kansen. MSC speelde compact en gaf de tegenstander maar weinig ruimte, dit resulteerde na 15 minuten in de 0-1. Dit door een slimme, snelle vrije trap van Mark Lakerveld richting Lars Padding die op zijn beurt de bal aflegde op Guido Meeuwes zodat hij de bal makkelijk in het doel kon tikken. MSC ging na het doelpunt direct door met scoren en liep nog voor rust uit tot een 0-4 voorsprong door doelpunten van Mels Huisman, wederom Guido Meeuwes en een geweldig doelpunt van Rob Colebrander.

Na de rust veranderde het spelbeeld niet veel, MSC bleef compact spelen en Germanicus was niet in staat om de sterke defensie van MSC voorbij te komen. Uit één van de counters van MSC werd Lars Padding in het strafschopgebied vastgehouden, waarna Mels Huisman de keeper de verkeerde hoek instuurde bij de penalty. Een paar minuten daarna was het Lars Padding zelf die in derde instantie de bal langs de keeper tikte, 0-6!. MSC vond het hierna wel genoeg en probeerde de 0 te houden, dit lukte helaas niet en de wedstrijd eindigde in 1-6.

MSC A1 pakt hiermee de 2e periode en kan zich via de nacompetitie wellicht plaatsen voor de 4e divisie. Een geweldige teamprestatie!