Een twintigtal spelers werd verdeeld over vier teams, t.w. Juventus, AC Milan, Barcelona en Arsenal. Ruim twee uur werd er fanatiek gevoetbald. Tussendoor was er ruimte voor een drankje en een hapje waarbij de kantine weer een gezellig decor was van vele volleyballers en voetballers.Na een aantal wedstrijden bleek dat de teams van Juventus (met Ruben Huisman, Sven Lefferts, Timon Nanuru, Bastiaan Kah en Pjotr Piket) en AC Milan (met Albert Jan Steendam, Gilijan van Egten, Roy Knipmeyer, Erik Holterman en Jeffrey de Ruiter) behoorlijk aan elkaar gewaagd waren.

In hun laatste onderlinge confrontatie waarbij het verschil nog maar 1 punt was, sleepte het team van AC Milan de overwinning uit het vuur door Juventus met 5 – 3 te verslaan. AC Milan werd zodoende toernooiwinnaar, tweede werd Juventus, derde het team van Arsenal (Arjan, Simon, Sebastian, Steven en Tom) en vierde Barcelona (Jelmar, Koen, Jeroen, Jorick en Jim).
De wedstrijden stonden o.l.v. Wessel Steenhuisen, de organisatie was in handen van Roel Kalsbeek, Henk van Egten, Dolf de Leeuw, Gert Vossenberg, Greet Wijntjes en dochter Paulien Wijntjes.
De komende weken zullen er meerdere zaalactiviteiten plaatsvinden voor de jeugdteams van MSC.