Na de opening werd de nieuwe bestuursstructuur gepresenteerd en kregen de voorzitters van de Organisatorische commissie (Ferry del Sasso) en de Scouting commissie (Ger Boterman) kort het woord om zichzelf voor te stellen en hun commissie te introduceren. Hierna kreeg de voorzitter van de Technische commissie (Henk Veenema) het woord die inging op het technisch voetbalbeleid, de doelstellingen en de verwachtingen voor komend seizoen.

In de pauze werden de vertegenwoordigers van OPA (Oud Papier Actie), de Supportersvereniging en de Vrienden van MSC in het zonnetje gezet. Zij hebben het namelijk mogelijk gemaakt dat alle trainers in het mooie nieuwe trainingspak en -jas hun trainingen kunnen verzorgen. Onder toezegging dat volgend seizoen ook de leiders in het nieuw worden gestoken, gingen de mannen gezamenlijk met de trainers en leiders op de foto. Nogmaals, namens alle trainers bedankt voor de mooie trainingspakken en -jassen!!!

Na de pauze kreeg Rob Hoogeveen (PMC) het woord, die de aanwezigen meenam in het preventief sportblessure beleid. MSC heeft met PMC afspraken gemaakt, die terug te vinden zijn op deze site (Jeugd -> Medische Begeleiding).

Na het vragenrondje werd de avond afgesloten en werd onder het genot van een drankje na gesproken over datgene wat ons als MSC’ers bindt…… voetbal !!

 

CHV_5492 (Small) CHV_5496 (Small) CHV_5497 (Small)