Om half acht vertrokken vanaf de mac Donalds om nog enigzins slaperig te arriveren. Om half negen zou de presentatie vanalle B- teams beginnen en wij mochten als laatste aansluiten. [ Inmiddels was het al 09.00 uur!]

Eén voor één gingen de teams het veld op en werden gepresenteerdmet als laatste MSC B1. ” De winnaars van 2011 uit Meppel……MSC B1 !!!!! ” , klonk luid door de speakers. De mannenwaren direct wakker en hongerig naar weer een toenooi overwinning.

Met toevoeging van Mels, Jari en Victoruit de C1 startten we de eerste wedstrijd tegen een geduchte concurrent KZC waar we in de competitie klop van hadden gehad. Uitslag 0-0.

Dat gaf de mannen moed en de tweede wedstrijd werd makkelijk gewonnen van Veno B1. Bleef over de laatste wedstrijd tegen Erica om de eerste plaats. Erica had genoeg aan een gelijkspel en MSC moest winnen om de beker te behouden.

Tijdens de wedstrijd was dan ookduidelijk te zien wie er voor de winst gingen en dat vertaalde zich dan ook in een mooie 2-0 overwinning. Grote Klasse!! En de complimenten aan de mannen van C1 die zich alledrie moeiteloos aanpasten aan het

niveau van B1. Aan hen de taak om volgend jaar de grote beker definitief naar Meppel te halen.

Reden om het seizoen op een mooie manier af te sluiten bij Wokplaza waar ook MSC C2 al lekker aan het smikkelen was. Hetwerd een echt MSC feestje

Voor Vincent was dit tevens zijn laatste kunstje na 2 jaar de B’s te hebben getraind. Derhalve wil ik hem graag nog even in het zonnetje zetten. In de wokplaza had Vincent Gerrit en Peter al bedankt voor hun diensten, maar om in de wokplaza een speech te houden vergt enig talent en een luide stem. Vandaar dat ik het op deze manier doe. Mede namens alle jongens uit de B selectie willen we jou enorm bedanken voor je inzet in de afgelopen twee jaar. Tweejaar metveel hoogtepunten [ derde en tweede tijdens Eurosportring en tweemaal een toernooizege in Klazienaveen]maar ook met een ongekend dieptepunt. Een inktzwarte dag die we met elkaar intens hebben beleefd en die ook vooraltijd een band schept.

Nogmaals, enorm bedankten heel veel succes gewenstmet de jongens van D1 en als je dit team met dezelfde overtuiging en enthousiasme gaat trainen zullen ook hier de successen niet uitblijven!