Het Ukkievoetbal van MSC voor jongens én meisjes van 4 en 5 jaar die willen kennismaken met de voetbalsport, is al jaren een ongekend succes. De gratis kennismakingstrainingen die onder leiding staan van Marius van Dijk, Karin Koelemans en David Bottenheft, zijn al door vele Meppeler kinderen bezocht. Ook dit najaar wordt er elke woensdagmiddag op twee locaties een uur lang getraind. Om 15.00 uur op het veld van honkbalvereniging Blue Devils in de wijk Berggierslanden en om 17.00 uur op het hoofdveld van MSC op sportpark Ezinge.

Het Ukkievoetbal bij MSC groeit al jaren. In 2004 is de vereniging begonnen met deze toen vernieuwende activiteit. Doel is om kinderen van 4 en 5 jaar oud, gratis kennis te laten maken met het voetbal. Het samen spelen en plezier hebben, staat uiteraard voorop.  In de wintermaanden wordt er getraind in de sporthal van Stad en Esch achter schouwburg Ogterop.

Aanmelden voor de gratis Ukkietrainingen is niet nodig. U kunt zich gewoon op de trainingslocaties melden. Heeft u nog vragen, neem dan contact op met:

Marius van Dijk
email
tel. (06) 488 04 746