Op zaterdag 20 maart vond er in het clubgebouw van M.S.C.-Datell een bingo en playbackshow voor de E- en D-pupillen plaats. Het was een erg gezellige avond.
De avond was opgesplitst in meerdere delen: 3 ronden bingo, optredens playbackshow, 3 ronden bingo en weer optredens playbackshow.
De bingo stond onder leiding van Tinus Nijstad. Hij bracht de pupillen van de spelregels op de hoogte en ging vervolgens meteen met hen aan de slag. De spanning was om te snijden. Volledig geconcentreerd keken de kinderen naar hun eigen kaartjes in de hoop als eerste het magische woord BINGO te kunnen roepen. Wat erg leuk was, was dat bijna allemaal verschillende kinderen bingo hadden en de prijzen dus niet steeds naar dezelfde personen gingen. De prijzen per ronde hadden allemaal met een bepaald thema te maken. Zo was er een geinronde met allerlei fopcadeautjes, een autoronde met miniatuurwagens en een Heerenveenronde met allerlei artikelen zoals sokken, t-shirts en boxershorts met daarop het logo van Sportclub Heerenveen.
Tussen de bingoronden deden de pupillen hun favoriete artiesten na in de playbackshow. Dat was geweldig om te zien. Zittend achter een echt drumstel of met een nepgitaar in handen deden ze allemaal verschrikkelijk goed hun best. Er werden nummers nagedaan van o.a. Robbie Williams, Di-rect en Brainpower. En dit gebeurde dus vol overgave!
Nadat alle optredens voorbij waren, mochten de groepen nog een keer kort optreden en werd het publiek gevraagd na ieder nummer te applaudisseren. De lengte van het applaus bepaalde de uiteindelijke winnaars en dat waren E1-spelers Albert Jan Steendam en Roy Knipmeyer, die het nummer Voel the Vibe van Brainpower imiteerden. Nadat de pupillen hun drinken en patat op hadden, was de avond ook alweer voorbij. Je kon duidelijk merken dat ze het allemaal zeer naar hun zin hadden gehad. M.S.C.-Datell dankt dan ook de activiteitencommissie bestaande uit Herry Huberts en Roel Kalsbeek voor hun geweldige inzet.