Woensdagmiddag 26 januari werden de F-pupillen van M.S.C.-Datell getrakteerd op een voetbal- en spelletjesmiddag in en rond het clubgebouw. De jongste jeugd was in groten getale komen opdagen en dat deed de organisatie natuurlijk deugd. In de kantine waren elf spelletjes uitgezet, zoals bijvoorbeeld een draaschijf, het muntenwerpspel, het rattenslaan, een tjoepbak en nog veel meer. Bij deze spelletjes waren ouders en D-pupillen aanwezig voor de begeleiding en het noteren van de behaalde punten. Ook konden de kinderen zich nog laten schminken. Op het veld konden de deelnemers meedoen aan het penaltyschieten, het doelvakschieten en het passen op poortjes. Hierbij werden de F-spelers op een voortreffelijke wijze geholpen door de jeugdkeepers Sybren Kwint, Jeffrey de Ruiter en Erik Holterman.
Tijdens de pauze was er tijd voor chips en drinken voor de kinderen en een bakje warme koffie voor de ouders en begeleiders. Verder was er een optreden van Joran van den Brink (gitaar) en Hanne Bergink (zang). Tevens trad een aantal F-pupillen op, voorzien van pruiken en gitaren.
Na de pauze begon de tweede ronde. Alle deelnemers mochten de spelletjes tweemaal doen. De hoogste score zou uiteindelijk meetellen. Tegen vijf uur werden de spelertjes uitgenodigd om naar de prijzentafel te komen. Alle kinderen kregen sowieso een leuke prijs mee naar huis. Een extra cadeautje was er voor Stijn Beijer (eerste met 724 punten), Daniël de Haan (tweede met 686 punten) en Yorick Kok (derde met 660 punten).
M.S.C.-Datell dankt Roel Kalsbeek, Ada Folio, Erna Holterman en Xandra de Vos voor het organiseren van deze supergezellige middag. Tevens complimenteert de organisatie de vele jeugdspelers van andere teams die aan deze zeer geslaagde middag hebben meegeholpen. Hulde!