MSC ging fanatiek uit de startblokken en speelde geconcentreerd en combineerde goed!Echter de kansen die de jongens kregen, gingen er niet in. Ook de verdediging stond als een goed blok achterin, Oldemarkt had wat dat betreft niets in te brengen. Toch had MSC op voorsprong moeten komen maar de aanvallers wisten zich geen raad met de fysieke kracht van de tegenpartij. Er waren mooie aanvallen te zien, Jordi en Sam en ook Denzel waren dichtbij het doel van Oldemarkt maar de tegenpartij hield de verdediging goed op slot en de goalie van de groen-witten was goed op dreef. Dus het was iedere keer…..net nait!!Toch krijgt MSC de complimenten voor hun spelopvatting, de opdrachten werden goed uitgevoerden het was een leuke wedstrijd om te zien.

In de tweede helft ontbrak gedurende korte tijd de concentratie volledig in de MSC defensie.Oldemarkt maakte rap twee doelpunten en dat was geheel tegen de verhoudingen in.Dat was wel erg sneu na een eerste helft met goed voetbal.

Toch rechtte MSC de rug weer en begon het team weer goed te draaien. Jammergenoeg moesten we halverwege de tweede helft de goed spelende Bram Kooiker weer naar de kant halen i.v.m.een blessure. Zodoende moest Willem-Jan (die ook prima speelde) de linksback positie van Bram overnemen en dat deed hij verder goed.FC Oldemarkt scoorde ook nog de 3-0 en toen was het voor hen natuurlijk een gelopen koers.MSC speelde de wedstrijd verder goed uit. Een compliment voor het spel gedurende de eerste helft mannen! De drie tegentreffers hadden te maken met concentratieverlies. Ook in de verdediging moeten jullie elkaar goed coachen! Oldemarkt ging natuurlijk voor het kampioenschap en moest winnen. MSC was gedurende langere tijd de bovenliggende partij doordat we goedbleven combineren en niet mee gingen in hun spel met hoge ballen en het wegwerken van alles en nog wat.
Nu de competitie is afgelopen kunnen we terugblikken op een wel bijzonder jaar: één keer kampioen en één keer nummer laatst! We hebben heel veel gespeeld tegen fysiek sterke ploegen. Maar we bleven op een goede manier ons spelletje spelen: mooi en verzorgd combinatievoetbal waarbij we vooral gebruik hebben gemaakt van het aanvallen via de flanken.
De komende periode zal het D2 team nog meedoen aan een drietal toernooien. We trainen voorlopig lekker door en een aantal jongens gaan dinsdagavond proberen om de Meppel Cup (D1) te winnen. Vrijdag 22 mei is er de keepersdag bij MSC en zaterdag 23 mei is er eventjes geen voetbal!
Ouders bedankt voor de support en tot ziens!