MSC begon messcherp met 3 kansen in de eerste minuten en de snelle 1-0 kon niet uitblijven. Deze kwam wel tot stand door een eigen doelpunt en door goede druk van het team.  Weer had de tegenstander een uitstekende doelman anders was het na een kwartier wel 6-0. Nu was het 2-0 tot de rust door nog een droge knal van Mels Huisman  nadat hij een minuut daarvoor onfortuinlijk onder kant lat raakte.Het grote pluspunt deze wedstrijd was dat de jongens na rust niet verslapten en doorgingen wat een legio van kansen opleverde.  Na de 3-0 door Denzel Swaak en werkelijk niks te doen voor Sam Strijk, onze captain en keeper, werden mooie combinaties en acties te snel ingeschoten.

Weer door goede druk op de man werd er weer een eigen doelpunt gescoord door Pesse; 4-0!  De uitstekende scheidsrechter Jille bedanken we voor de goede strakke leiding en Pesse D1 voor de sportieve wedstrijd!

Jongens, klasse wedstrijd en geniet nog van de eerste drie punten in de competitie dit weekend.