De wedstrijd ging behoorlijk gelijk op waarbij wij wat sterker waren maar Havelte kwam er af en toe gevaarlijk uit. Halverwege de eerste helft wist Daan echter op fraaie wijze het doel te vinden, 2-0! Havelte liet het er niet bij en voerde het tempo op. Door een snelle counter kwamen zij op 2-1. Het zinderde van de spanning en het publiek van beide kanten deed een flinke duit in de zak! Toen Havelte een penalty kreeg trok al het publiek naar het MSC doel. De bal werd gelukkig slecht ingeschoten en Jordi kon hem makkelijk pakken, ruststand 2-1.
In de tweede helft bleef het spannend, de beide ploegen bleven knokken voor de overwinning. Weer waren we een beetje sterker en Bas wist dat met een mooie goal om te zetten in een doelpunt, 3-1.Toen waren de boys van MSC los, veel kansen kwamen voorbij maar gescoord werd er voora lsnog nog niet, het bleef spannend dus. In de laatste 5 minuten brak Havelte en met 2 klasse doelpunten van Daan en Bas wisten we uit te lopen naar de 5-1 eindstand!
Goed gedaan jongens! We hebben nu 9 punten uit 3 wedstrijden en een doelsaldo van 18 voor en 1 tegen en we hebben 2 sterke tegenstanders gehad. Op naar het kampioenschap!