Zorgverzekeraar Groene Land Achmea is de komende drie seizoenen shirtsponsor van de eerste selectie van de Meppeler voetbalvereniging M.S.C.-Datell. Het contract is maandagmiddag 18 april 2005 in de SponsorPlaza van de voetbalvereniging ondertekend door Nico Krist, voorzitter van M.S.C.-Datell en Arné v.d Boom, commercieel directeur van Groene Land Achmea.
Groene Land Achmea, een regionale zorgverzekeraar met één miljoen klanten, is een onderdeel van Achmea: één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Groene Land Achmea ondersteunt M.S.C.-Datell omdat het bedrijf het belangrijk vindt om een gezonde leefstijl te stimuleren. Sporten is daar uiteraard een onderdeel van. De keus voor M.S.C.-Datell heeft ook alles te maken met verbondheid met de regio en met Meppel. Kerngebied van Groene Land Achmea is Noord Oost Nederland en in Meppel is naast het hoofdkantoor ook een service kantoor gevestigd. Bovendien is een aantal medewerkers van de zorgverzekeraar actief bij M.S.C.-Datell, als vrijwilliger of in één van de elftallen.

M.S.C.-Datell is zeer content met de overeenkomst met Groene Land Achmea. Volgens voorzitter Nico Krist van M.S.C. is sponsoring van groot belang voor sportverenigingen. ‘En uit het feit dat Groene Land Achmea, een zorgverzekeraar met veel aanzien, zich aan M.S.C. heeft verbonden spreekt veel vertrouwen. Wij zijn als club trots, dat wij de naam Groene Land Achmea op het shirt mogen dragen.’