Bewustwording creëren bij mensen, diverse mogelijkheden koppelen van energie besparen- en of energie opwekken. Wij helpen onze klanten met een laag energieverbruik, enorme kostenbesparingen in combinatie met een lagere CO2 uitstoot. Samen op weg naar een duurzame toekomst, dat is de missie van Pouwel Slurink en zijn medewerkers.

Zonne-energie is momenteel ‘hot en sexy’! Steeds meer zonnepanelen worden geplaatst bij particulieren, (semi) overheden, agrariërs, scholen, sportverenigingen en bedrijven, men investeert meer in duurzame energie voorzieningen. Niet alleen vanwege het milieu, maar vooral ook vanuit het financiële oogpunt. Het vraagt veel kennis en ervaring om tot een (bedrijfseconomisch) optimale investering en technisch goed werkende en stabile zonnestroom installatie te komen, GroenOpgewekt 5.0 heeft deze kennis en ervaring en kan je vertellen waar je allemaal op moet letten bij de aanschaf van een zonnestroom installatie.

De ‘nieuwe generatie’ glas – glas zonnepanelen van GroenOpgewekt 5.0 (rechtstreeks af fabriek Duitsland) zijn onlangs door De Consumentenbond “zeer goed” gekwalificeerd op ‘alle’ geteste onderdelen. Naast deze kwalificatie bieden de ‘nieuwe generatie’ glas – glas zonnepanelen nog veel meer: 30 jaar product en vermogensgarantie; geen kans op vochttoetreding; 25% meer kWh-en opbrengst; 33% langere levensduur; 100% PID vrije zonnecellen. “Optimale zonnestroom zonder zorgen”.

Naast deze hoogwaardige zonnepanelen heeft men ook eigen zonnecarports en zonnerijwielstallingen waar de zonnepanelen gebouw geïntegreerd zijn en is men gecertificeerd BMW carport dealer voor Noord Nederland. Ook kun je ‘als bedrijf ’ terecht bij GroenOpgewekt 5.0 voor hoogwaardige professionele Nederlandse led verlichting welke besparingen tot wel 90% realiseren en worden toegepast in o.a. kantoren, magazijnen, zorginstellingen, sportvelden en monumentale panden. Voor particulieren en bedrijven heeft men een uniek verwarmingssysteem waarmee het gas de deur de deur uit kan, denk hierbij aan infrarood en of thermodynamisch verwarmen (verdampingspanelen) met besparingen tot wel 70%.

Energie besparen begint bij GroenOpgewekt 5.0! Met het motto ‘Kwaliteit is een keuze’ geeft GroenOpgewekt 5.0 duidelijk haar koers aan en onderscheidt men zich van de rest. Als je focust op kosten gaat de kwaliteit naar beneden, als je focust op kwaliteit gaan de kosten omlaag. Wil jij ook energie besparen en weten wat voor jou de beste mogelijkheden zijn? Neem dan contact op via de website www.groenopgewekt.nl. of bel 0522 853513.

MSC CLUB ACTIE: Voor ‘alle’ MSC-leden die een zonnestroom installatie met de “nieuwe generatie” glas-glas zonnepanelen bestellen en laten plaatsen, doneert GroenOpgewekt 5.0 Euro 50,00- aan MSC en ontvangt de nieuwe zonnestroom eigenaar een korting van Euro 150,00- incl. btw.

De BTW op de zonnestroom installatie kunt u terug ontvangen (tijdelijke Europese maatregel). De MCS CLUB ACTIE is vooralsnog geldig t/m 31 december 2015.

Voor het laatste nieuws kun je GroenOpgewekt 5.0 ook volgen op Facebook en Twitter.

28103721.indd