Niet alleen de nieuwe hoofdsponsor ondertekende zaterdag het sponsorcontract, ook de nieuwe shirtsponsor GroenOpgewekt Zonne-energie. Eigenaar Pouwel Slurink van het Meppeler bedrijf, zette zijn handtekening onder de 3-jarige verbintenis. De naam van de sponsor siert de achterzijde van het shirt van MSC 1. Als dank ontving Pouwel Slurink een ingelijst shirt van MSC 1 en een prachtige elftalfoto.

GroenOpgewekt helpt bedrijven en particulieren met het slim ‘opwekken, beheren en opslaan’ van complete zonne-energie systemen. Aanvullend laadpalenzonnecarports– en overkappingen (BIPV) en energiedaken (BIPV). Het bedrijf maakt hierbij gebruikt van eerlijke hoogwaardige kwaliteit producten, alles rechtstreeks af fabriek uit Nederland en Duitsland en voorbereid op de toekomst. Als pionier in zonne-energie en gediplomeerd en gecertificeerd Solar Specialist adviseren, ontwerpen, leveren en installeert Groen Opgewekt Nederlandse en Duitse zonne-energie installaties.

GroenOpgewekt B.V. mag zichzelf met trots FD Gazelle Award winnaar 2020 , 2021 en 2022 noemen, dat betekent dat zij bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland horen, de juiste koers varen en financieel gezond zijn. Een prijs georganiseerd door het Financieel Dagblad.

Op zoek naar werk? GroenOpgewekt zoekt leerlingmonteurs die intern worden opgeleid. Een leuke job bij een leuk en inspirerend bedrijf! Meer info: www.groenopgewekt.nl