Afgelopen zaterdag werd ook door de KNVB afdeling noord het seizoen afgesloten. In Gasselte werd het jaarlijkse selectie team toernooi gehouden. Er zijn 4 meisjes en 4 jongensteams (West voorjaar en najaar en Oost voorjaar en najaar) tot 13 jaar welke samengesteld zijn uit talentvolle spelers en speelsters uit district Noord. Gedurende het seizoen zijn vele trainingen en oefenwedstrijden georganiseerd met deze selectieteams met doel deze talenten nog beter te maken.

Van MSC zijn Nienke Keulen en Remco van Keulen al langer speler in een JPN selectie en ook Tristan Veelo werd dit jaar uitgenodigd. Kersvers nieuw MSC lid Jesmer Boxum speelt ook al langer in het team bij Remco en samen zullen ze alle vier komend seizoen in C1 hopelijk laten zien wat ze geleerd hebben!

Leuk feit was dat alle vier MSC spelers in de finale zaten! Nienke mocht als aanvoerster van het team zelfs de gouden medailles in ontvangst nemen. Het team met Tristan wist in de finale met 1-0 te winnen van het team van Remco en Jesmer.

Al met al een leuke dag met een hoog MSC gehalte. Hier mogen we best trots op zijn.