Om 11.15 uur stond de wedstrijd geplant en er we zouden om 10.45 uur verzamelen bij de kantine, maar enkele waren al zo ongeduldig dat de ouders de kinderen niet in de hand konden houden en maar eerder naar MSC kwamen. Nadat we waren omgekleed en een peptalk van Raymond hadden gekregen mochten we met vuur in onze ogen het hoofdveld betreden.

In de eerste helft ging het over en weer qua kansen, Olympia had een dot van een kans maar Jarno wist deze bal op de lijn te pakken, waar enkele toeschouwers het niet eens waren met de scheids, liet deze gewoon doorgaan. Een mooie aanval van MSC leidde tot een kluts voor de goal van Olympia, die door onze “kleine” man Jesse tegen het net achter de keeper wist te krijgen. 1 – 0 voor MSC.  Iedereen was door het dolle heen, spelers vlogen elkaar in de armen, publiek klapte en juichte van vreugde, hing er een stuntje in de lucht? Olympia die na het doelpunt meer in de aanval kwamen en agressiever werden, konden haast niet  door de goede verdedigend  van Iwan en Koen komen, die ook door de middenvelders Stein, Jesse, Niek en Marc  goed werden ondersteunt. De keren dat aanvallers van Olympia er door kwamen stond Jarno op de goede plaats, die een puike partij stond te keepen. Door het goede storende werk van zowel onze aanvallers “grote”Jesse en Rutger en onze middenvelder sloegen de stoppen bij een speler van Olympia door, die onze “kleine” Jesse een klap in zijn gezicht gaf. In de periode daarna kwam Olympia door een snelle aanval op gelijke hoogte 1 – 1. Door een slalom van Stein kreeg MSC een hoekschop, deze werd genomen door Marc, die de vrij staande Iwan aanspeelde en deze hard en droog in het doel knalde. Wat een doelpunt: 2 – 1, iedereen van MSC juichte volop.
Dit was ook de ruststand . De speler van Olympia die de klap uitdeelde mocht de wedstrijd verder als keeper spelen, maar doordat de spelers van MSC in de eerste helft bijna alles hadden gegeven wat ze in hun hadden, werden de aanvallen spaarzamer en kwam Olympia gevaarlijk vaak bij de goal van MSC. Jarno keerde elk schot van de aanvallers van Olympia.  Enkele aanvallen van MSC die er nog kwamen van o.a Rutger, Niek en Jesse leidde niet tot een doelpunt. De eindstand 2 – 1 was door een combinatie van goed en vechtvoetbal dik verdiend.                                         
Gefeliciteerd jongens!

Door de overwinning op Olympia F2 heeft MSC F3 6 punten en staan ze op de 6e plaats. Rouveen F1, Staphorst F3, DESZ F2, Olde Veste`54 F3 en Olympia`28 F2 hebben allen 9 punten, dus de achterstand is te overzien.