Guido Pen heeft een lange staat van dienst in het voetbal. Hij begon zijn voetbalcarrière bij de amateurs van cvv Vug & Vaardig Amsterdam. Op 15-jarige leeftijd tekende hij zijn eerste profcontract bij Heerenveen. Twee jaar later verhuisde hij terug naar Amsterdam waar hij van 1977 tot 1980 bij het grote Ajax onder contract kwam te staan. Als speler kwam hij na de tijd in Amsterdam nog lange tijd uit voor FC Den Haag, een jaar PEC Zwolle en verschillende amateurclubs. Ook werd hij verschillende keren geselecteerd voor de UEFA Jeugd, Jong Oranje en het Militair Elftal.

Na zijn carrière als voetballer is Guido Pen jeugd- en hoofdtrainer geweest bij onder meer FC Zwolle, vv Steenwijk, Steenwijker Boys, Cambuur, FVC Leeuwarden, SWZ Boso Sneek, SC Joure en vv Heerenveen. Bij een aantal verenigingen vervulde hij ook de functie van Hoofd Jeugdopleidingen.

Guido Pen is gewend om te werken met jonge talenten. Bij MSC krijgt hij hier ook volop de gelegenheid voor. Met het aanstellen van Guido Pen heeft MSC de trainersstaf voor de juniorenafdeling van MSC voor het nieuwe seizoen zo goed als rond. De samenstelling ziet er als volgt uit:

MSC JO19-1 Guido Pen
MSC JO19-2 Robert Jan Thalen
MSC JO17-1 Guido Pen
MSC JO17-2 Robert Jan Thalen
MSC JO17-3 Jille Ganzinga
MSC JO15-1 Arjan Bosschaart & Lars Luft
MSC JO15-2 Johan Kienstra & Johann Bryan
MSC JO15-3 Pepijn Nijhuis
MSC JO15-4 Martin van der Sommen & Edwin Morsink
MSC JO15-5 André Botter

De TC heeft ook de trainersstaf voor de onderbouw (pupillen)  nagenoeg rond. De komende weken worden de puntjes op de 1 gezet en de laatste vacatures ingevuld. Daarna wordt ook deze indeling bekendgemaakt.

Voor vragen over dit bericht: voetbalzaken@mscmeppel.nl