MSC en hoofdtrainer Guido Wind blijven nog een seizoen aan elkaar verbonden. Beide partijen zijn tevreden over de samenwerking en zijn deze week tot overeenstemming gekomen om het contract met een jaar te verlengen. Guido Wind is bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer van MSC.

In de eerste maanden als hoofdtrainer van MSC, heeft Guido Wind indruk gemaakt. “Hij is een jonge, bevlogen en betrokken trainer die zijn enthousiasme op de groep weet over te brengen”, zo reageert Erwin Stephan. Volgens de voorzitter van de Technische Commissie zijn ook de spelers blij met Guido Wind. “Hij is heel erg duidelijk. In zowel de trainingen, zijn plannen richting de wedstrijden, de tactieken en afspraken. Er zit echt een idee achter.”

De trainer uit Vollenhove is zelf ook content met de contractverlenging. “Mijn sportieve visie en ambitie en die van MSC liggen op dezelfde lijn. Daar komt bij dat bij deze vereniging de randvoorwaarden om te werken uitstekend voor elkaar zijn. Zowel voor de trainers als spelers. En om het proces waar we samen aan zijn begonnen af te maken, is tijd nodig. Die tijd nemen we.”