Voor aanvang van het duel M.S.C.-Datell 1 – Titan 1 werd Harry ter Bruggen, M.S.C.’er in hart en nieren, door voorzitter Nico Krist in het zonnetje gezet. Harry werd benoemd tot ‘Lid van Verdienste’. Hij ontving als aandenken een fraaie M.S.C.-klok. Zijn steun en toeverlaat Ria kreeg bloemen. Harry ter Bruggen heeft onlangs om gezondheidsredenen zijn vrijwilligerswerk bij M.S.C. moeten beëindigen. Voorzitter Krist typeerde hem ‘als een gouden kracht’. ‘Het bestuur vond het op z’n plaats hem te onderscheiden’.
Als voetballer brak Harry ter Bruggen nooit echt door, maar hij had vele andere verdiensten voor M.S.C. Zo verrichtte hij veel werk in de kantine, was hij ‘kok’ tijdens verschillende edities van de Drentse Rijwielvierdaagse en was hij ook jaren één van de drijvende krachten achter de zo succesvolle M.S.C.-Bingo. Daarnaast was hij altijd een trouwe supporter bij zowel de uit- als thuiswedstrijden van M.S.C. 1.
Harry ter Bruggen was al drager van de gouden M.S.C.-speld, die hij enkele jaren geleden ontving van de supportersvereniging. Ook werd hij al eens gekozen tot ‘Werker van het Jaar’.
Harry genoot zondag zichtbaar van de hulde. ‘Gelukkig gaat het met mijn gezondheid na een aantal zware operaties weer de goede kant op’, liet hij emotioneel weten. ‘Het is fijn om te merken dat je gewaardeerd wordt. Zoiets doet je goed’, gaf hij aan.