Wat moet je hiervoor doen? Meld de mogelijk geïnteresseerde sponsor aan via sponsoring@mscmeppel.nl. Een lid van de Commissie Commerciële Zaken van MSC neemt dan contact op met de ondernemer. Wanneer de handtekening is gezet onder het nieuwe 3-jarige sponsorcontract, dan ben jij € 50,- rijker! Dus draag jij vijf namen van geïnteresseerde sponsors aan en deze worden met succes benaderd, dan verdien jij 5 x € 50,- !! Hoe makkelijk is dat !

amen maken wij de Meppeler Sport Club. Dat betekent samen trainen, samen spelen, samen er voor zorgen dat MSC, wij dus met z’n allen, plezier beleven aan het voetballen en alles wat daarbij hoort. Om zo optimaal mogelijk te genieten van voetballen bij MSC is veel nodig. Veel vrijwilligers, goede trainers, goede materialen, goede speelvelden, schone kleedkamers, noem maar op.

Een groot deel van deze faciliteiten wordt bekostigd vanuit de contributie die wij jaarlijks als MSC-leden met elkaar opbrengen. Een andere inkomstenbron WORDT GEVORMD DOOR de verschillende sponsorvormen o.a. wedstrijd-, kleding-, of bordsponsoring. Om meer gelden bijeen te brengen, heeft de sponsorcommissie van MSC het idee opgevat om het kunstgrasveld te voorzien van reclame-uitingen in de vorm van reclameborden aan de omheining. Het kunstgrasveld is het drukst bespeelde voetbalveld van MSC en voor een sponsor dus zeer interessant om zijn of haar naam aan te verbinden. Daarnaast is er natuurlijk het hoofdveld met de tribune, waar ook nog ruimte voor reclameborden beschikbaar is.

Omdat wij samen MSC vormen, vragen wij uw hulp. Samen bereiken wij namelijk meer dan alleen!

De aanmaakkosten van bv. een reclamebord komen voor rekening van de sponsor die daarna jaarlijks van MSC een factuur ontvangt voor de plaatsing van het bord. De kosten daarvan variëren, afhankelijk van de lengte van het bord, van € 200,- tot € 650,- per jaar, excl. BTW. Voor het kunstgrasveld hanteren we twee prijzen, namelijk € 175,- per jaar voor een bord van 2.50 meter lang en 60 cm. hoog, excl. BTW. Een sponsor die twee borden afneemt betaalt € 300,- per jaar, excl. BTW.

Dus breng ons in verbinding met een nieuwe sponsor en je ontvangt € 50,- als dit daadwerkelijk leidt tot nieuwe sponsoring. Voor aanmeldingen of nadere informatie kun je de sponsorcommissie per e-mail bereiken: sponsoring@mscmeppel.nl

Succes allemaal!

Met vriendelijke groet,

 

Commissie Commerciële Zaken van MSC,

Hans Veelo, Olga Terpstra, Dick Ganzinga, Wim van Keulen, Jan Feenstra, Marion Jonkers en Bart Tijink