MSC-Antaris C1 moest zaterdag aantreden tegen het op de 3e plaats staande Urk C2. Voetballen op Urk is altijd lastig. Urk voetbalt met de borst vooruit, de kin omhoog en de mouwen opgestroopt.Trainer Harry Lefferts had opgedragen dit ook te doen en vooral niet vergeten te voetballen want dan is C1 op z’n best.Dit hadden de mannen van C1 in de oren geknoopt want men begon voortvarend. Binnen 5 minuten scoorde Arjan met het hoofd uit een corner van Erik. Een prachtig doelpunt. Urk was opeens wakker en kwam meer in de wedstrijd. Een aantal kansen werden gecreëerd maar niet verzilverd. Uiteindelijk scoorde Urk op slag van rust toch 1-1 uit een scrimmage. Sneu was dit wel want de scheidsrechter liet niet meer aftrappen.
De 2e helft eenzelfde begin als de 1e. De supporters hadden hun koffie nog niet op want binnen 2 minuten stond het 3-1 voor MSC!. De 2-1 was een prachtig schot (of was het een voorzet?) van Erik, 25 meter van het doel, in de kruising. Een minuut daarna scoorde Sebastian fraai 3-1 na een mooie aanval over links. De supporters waren aangenaam verrast en tegelijk teleurgesteld omdat al dat spektakel aan hun neus voorbij was gegaan.
Urk zou Urk niet zijn als er geen schepje bovenop werd gedaan. De 2-3 viel spoedig en Urk “rook bloed.” De 3-3 uiteindelijk werd gescoord na een foutje in de verdediging. MSC kreeg via Albert Jan en Sebastian nog wat kansen maar een overwinning bleef uit. Al met al een terechte uitslag. MSC-Antaris C1 is duidelijk op de goede weg onder de deskundige en gedreven leiding van Harry Lefferts. Een gelijkspel op Urk na een goed gevoetbalde wedstrijd ,vooral de 2e helft, biedt voldoende perspectief.