Doordat er per abuis een dubbel programma op veld 11 stond, heeft MSC F6 zijn wedstrijd gespeeld op het trainingsveld.Pionnen deden dienst als lijnen die niet op dit veld staan, maar de jongens en meisje van zowel SVN als MSC hadden hier totaal geen problemen mee.Nadat de wedstrijd ongeveer 30 min. vertraging had opgelopen konden de jongens en meisje eindelijk hun kunsten op het veld laten zien.
Op het doel hadden we Niek. Menno,Marc Nick, Jort, Romee, Dex en Hajo moesten vandaag op het veld zich proberen te redden.De eerste 15 min waren voor MSC, we wisten dan ook twee keer te scoren.
Daarna kwam SVN beter in hun spel en wisten dan nog in de eerste helft de 2 – 1 te maken.
Na de rust was SVN de betere ploeg en kreeg kans op kans terwijl MSC de bal niet bij het doel weg kreeg.Voor het doel van MSC was er een wirwar van benen en daartussen lag de bal een speler van SVN kon de bal er tussen weg schieten en belanden in het doel 2 – 2.SVN kwam zelf op een voorsprong , maar de keien van MSC F6 hadden nog veerkracht over om nog èèn doelpunt te maken en de eindstand op 3 – 3 te zetten.
Ons eerste punt is een feit en die pakken ze ons niet meer af.