De velden ogen wat schraal, grasarm en mosrijk en de bomen zijn nog kaal. Het belooft echter zo’n 10°C te worden wat het gewoon aantrekkelijk maakt om buiten te voetballen. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang als het gaat om kantinebezetting, kleedkamerindeling etc.
Wellicht zal zo’n eerste zaterdag nog niet alles vlekkeloos verlopen. De jeugdcommissie doet er alles aan om problemen voor te zijn en een en ander op elkaar af te stemmen.
Een verzoek aan de leiders/trainers om in ieder geval de kleedkamer- en veldindeling aan te houden zoals deze wordt gepresenteerd (clubhuis/MSC-site) en de doeltjes (E/F!) na de laatste pupillenwedstrijden op het desbetreffende veld, weer terug te plaatsen op het trainingsveld !
Het is wat behelpen voor wat betreft de kleedkamerindeling voor de pupillen. Twee teams in 1 kleedkamer is in dit stadium niet te voorkomen. Wie de berichten heeft gevolgd weet dat er capaciteitsuitbreiding op komst is!
 
Alle spelers,supporters, familieleden en andere voetballiefhebbers alvast veel plezier gewenst bij de aftrap van de voorjaarscompetitie!
 
Voor het volledige programma met veld/kleedkamerindeling klik hier: