Hidde Jansen wordt komend seizoen toegevoegd aan het technisch kader van MSC-Antaris. Hidde gaat aan de slag als hersteltrainer voor zowel de eerste selectie, de Beloften als de A-jeugd.
De komst van Hidde betekent dat de technische staf rondom de hoofdtrainer nu allemaal Meppelers zijn met een langdurige MSC-historie. Dat was, met betrekking tot de staf rondom 1e en beloften, ook de toekomstvisie van de TC zo’n 1,5 jaar geleden. De laatste wedstrijden van het 1e en de Beloften hebben zich ook al diverse Meppeler jeugdspelers meegedaan. Een prima ontwikkeling dus, wat ook het doel is voor de toekomst.
De reden dat de TC een specifieke hersteltrainer wilde hebben, had te maken dat nu duidelijk is wie verantwoordelijk is voor welke taken binnen de selectie. Bovenstaande betekent dan ook voor aankomend seizoen de volgende taakverdeling qua trainers activiteiten : Peter is hoofdtrainer, Harold is assistent trainer en Hidde is hersteltrainer.Het mooie is dat de hersteltrainingen door Hidde worden gedaan voor zowel 1e selectie, beloften en A1. De hersteltrainingen zullen gaan plaats vinden op de dinsdag en donderdagavond en 1x in de 2 weken op de vrijdagavond. Deze trainingen zullen gelijktijdig plaatsvinden met de trainingen van 1e en beloften. De spelers van A1 dienen hiervoor wel speciaal te komen,aangezien zij op andere dagen trainen. Tevens zou er op zondagochtend hersteltrainingen plaats kunnen vinden. Bovenstaande betekent dan ook dat de volledige (medische) organisatie rondom 1e selectie, beloften en A1 voor volgend seizoen gereed is.