Het seizoen 2020-2021 is aanstaande. Dat betekent dat er weer volop getraind gaat worden, dat er weer oefen-, beker- en competitiewedstrijden gespeeld gaan worden en dat ons clubhuis weer geopend is. Maar niets is zoals het was. Wij hebben nog steeds te maken met het rondwarende coronavirus en de beperkingen die dat oplevert. Er zijn dus wel ‘spelregels’ waar we met zijn allen aan moeten voldoen.

 

Hoe gaan wij als MSC om met die coronabeperkingen? In nauw overleg met FC Meppel  zijn er voor het voor het gebruik van het clubhuis, de SponsorPlaza en onze accommodatie drie protocollen opgesteld, zie de pdf-bestanden onderaan dit bericht.

 

Uiteraard blijven de algemene coronaregels vanuit de Rijksoverheid leidend!

En voor alles geldt uiteraard: Gezond verstand gebruiken staat voorop!

 

Namens MSC is bestuurslid Daniël de Wit coronavertegenwoordiger. Vragen? Stuur deze naar danieldewit.msc@gmail.com of via 06-20624255.

 

Mocht u zelf of iemand in uw directe omgeving te maken hebben of hebben gehad met het coronavirus en vindt u het moeilijk om hier in verenigingsverband mee om te gaan, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met de vertrouwenspersoon in onze vereniging: Frank Steenhuisen. Hij is te bereiken via: vertrouwenspersoon@mscmeppel.nl

 

Coronaprotocol Accommodatie

Coronaprotocol Clubhuis

Coronaprotocol SponsorPlaza