„h Wilco Klop, trainer van Babberich is vorige week op non-actief gesteld. Zondag tegen WKE zit aanvoerder Mohammed Mouhouti bij Babberich op de bank als trainer

„h Jan Pruijn is geen trainer meer van De Treffers. ¡¥In goed overleg¡¦ besloten beide partijen begin deze week om uit elkaar te gaan.

„h Paul Krabbe vertrekt aan het einde van het seizoen bij Sportclub Enschede. Krabbe, oud-trainer van onder meer FC Zwolle, Stevo en HSC¡¦21, is bij SC Enschede bezig aan zijn tweede seizoen.

„h Trainer Art Langeler heeft zijn contract met Rohda Raalte met een jaar verlengd. Hij is nu bezig aan zijn tweede jaar.

De KNVB – tuchtcommissie heeft hoofdklasser Babberich een boete opgelegd van in totaal 600 euro naar aanleiding van het gestaakte duel met Quick¡¦20. Babberich moet honderd euro betalen voor wangedrag van begeleiders, spelers en toeschouwers tijdens het gestaakte duel op zondag 29 oktober. Babberich kreeg een boete van vijfhonderd euro wegens gebrek aan beveiliging. Van dat bedrag is 250 euro voorwaardelijk. Babberich-Quick¡¦20 werd in de 87ste minuut gestaakt bij een 2-1 stand in het voordeel van de gasten. De resterende drie minuten worden op het veld van Quick¡¦20 in Oldenzaal uitgespeeld op een nog nader te bepalen tijdstip, zo oordeelde de tuchtcommissie. Drie spelers van Babberich werden tijdens het gestaakte duel uit het veld gestuurd, waardoor de Liemerse hoofdklasser in het restant nog maar met acht spelers mag aantreden. Het bestuur van Babberich weet nog niet of het beroep aantekent tegen de door de KNVB opgelegde straffen.