Afgelopen zaterdag was het dan zover. De boottocht waar de helden van MSC-Antaris F2 al halsreikend naar uit hadden gekeken. Op uitnodiging van de nieuwe hoofdsponsor Antaris konden pupillen van dit team een dagje mee op de Tjalk en wel met de gehele familie. Broertjes, zusjes, vaders en moeders. Iedereen was van de partij.
Verzamelen bij Paviljoen aan ’t Wiede. Nog maar net aangekomen lagen de eerste kinderen al in het water. Het was dan ook prachtig weer.Vaders en moeders namen eerst nog even een kopje koffie voordat de trip begon.
Limonade voor de kinderen en de nodige dorstlessende versnaperingen voor de ouders. Aan alles was gedacht. Met speciale dank aan Hore(s)ca-medewerker Patrick Busscher.
Een mooie tocht over de Beulaker, onderweg even het anker uit voor een zwempartij. Op de weg terug nam Ruud Swaak het woord om de jongens toe te spreken en te bedanken voor een mooi seizoen: derde in de najaarscompetitie, zaalkampioen en tweede in de voorjaarscompetitie. Dat stemde ook de sponsor tevreden!
Na afloop hebben alle aanwezigen nog gezellig samen gegeten in het paviljoen en kon iedereen weer voldaan naar huis. Kortom een superdag!

Hans en Jeanet Webbink en kinderen, hartstikke bedankt voor de perfect georganiseerde dag.